Handleiding PE-online voor RegisterVinologen

Sinds 2004 is het Vinologenregister ingesteld voor Vinologen van de Wijnacademie® die aantoonbaar werk maken van hun intrinsieke wens om praktisch en theoretisch deskundig te blijven. Vanaf 1 januari 2018 gaat dit Vinologenregister over in een volledig onlinesysteem en zal dit ‘het KwaliteitsRegister Vinologen’ (KRV) worden genoemd.

Een leven lang leren draagt bij aan het op peil houden van uw bekwaamheid. Het KRV biedt life time registratie van uw inspanningen om life time te werken aan kwaliteitsbevordering. Het KRV is het enige register dat ‘alle’ deskundigheids-bevorderende activiteiten van Vinologen van de Wijnacademie® registreert.

Het KRV registreert het cursusaanbod in de wijnbranche op basis van het aantal netto scholingsuren en controleert daarbij of het aanbod relevant is voor de uitoefening van het beroep (... is het vlees of is het vis). Het KRV beoordeelt niet de inhoudelijke kwaliteit van scholing. Dat wordt overgelaten aan de accreditatiecommissie (... die keurt het vlees).

Uw registratie in het KRV maakt het voor klanten, leveranciers, werkgevers, detacherings-, werving- en selectiebureaus en collegae Vinologen zichtbaar dat u vakbekwaam bent. Met een Registratie bouwt u een gewaarmerkt overzicht op van gevalideerde bij- en nascholing en u blijft gestimuleerd om in uw deskundigheid te investeren.

Wij wensen u veel gebruikersgemak.

Download Handleiding PE-online voor RegisterVinologen

Korte handleiding inschrijving als RegisterVinoloog

Adres

Gooimeer 4-15
1411 DC Naarden

Contact

Beheerder Register: Secretariaat
Tel: 088 800 9777
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.